Известие

Collapse
No announcement yet.

как да си оправя чистачките да не насичат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как да си оправя чистачките да не насичат

Имам следния проблем :
    Като пусна чистачките на едно и почват да насичат.. не работят равномерно..
    предполагам е някъв лош контакт на релето но все пак някой който се е сблъсквал с проблема да каже..
    sigpic
    Alfa Romeo 146 JTD '01 - budget car
    Alfa Romeo 166 JTD '00 - unknown yet....
    Lancia Delta HF Turbo '92 - the old lady

не мисля че е от реле! по-логично е да зачистиш контактните писти в редуктора при моторчето на чистачките:ако там се е събрал боклук или смазка ще прекъсва контакта и ще насича движението на чистачките
    155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Напиши в търсачката: Неврозни чистачки и ще ти излезат теми, в които е обяснен проблема

Comment

Малко Off - Аз вчера си пуснах чистачките да попръскат малко течност и след това непожелаха да спрат ,трябваше да угася двигателя и стана работата
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

И аз имам същия проблем. Замазвамго като променя режима на чистене на третата степен дето непрекъснато работи.
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
          SAAB 9-3 SS 1.9TiD
          sigpic

Comment

При мен е същата работа , явно си е проблем при 145-ците . Като напиша това в търсачката и нищо не излиза
            Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Comment

Опитай тук !!!

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F7%EA%E8%F2%E5

Comment

Първоначално публикувано от DanchoTodorov Покажи съобщение
                При мен е същата работа , явно си е проблем при 145-ците . Като напиша това в търсачката и нищо не излиза
                Нормално трябваше да бъде "нервни", но разгледай темата, която е дал Djalev.

Comment

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
                  И аз имам същия проблем. Замазвамго като променя режима на чистене на третата степен дето непрекъснато работи.
                  И Аз имах тоз проблем - но той изчезва след 5 минути работа на чистачките - НЕ е от моторчето. Чистачките ти запъвата само при слизането то е инерционно - докато при степен 3 - моторчето работи постоянно.
                  И решавах проблема така
                  Пускам ги първо на третата степен за 1-2 минути (гумичките им се постоплят и нямат голямо съпротивление) и след това не прави проблем и на другите степени.
                  Но в крайна сметка си
                  смених си чистачките с доста скъпи.. едни такива.. и сега всичко е ОК
                  Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Working...
                  X